CHICO'S DE TACO'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chico's de Taco's. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 22:12 Eten lauw. Net als vorige keer. Miss hhw te ver voor jullie? Tacos waren zacht en doorweekt van vet. Net als de buritos. Smaak is goed maar echt geen aanrader. Kon een melkglas aan vet uitknijpen. Meer als de helft weggegooid en alleen de nachos op
1 okt 2022 om 21:05 Eten was top, alleen 2 dingen vergeten maar kwamen na 10 minuten alsnog
1 okt 2022 om 20:06 The food was really good! I scheduled the delivery to arrive at 18:00. The deliveryman arrived 17:58! He came really on time and was very polite!
29 sep 2022 om 19:13 Top
26 sep 2022 om 9:52 De nachos zijn een beetje kaal. De burrito's en fajitas echt top! Heel lekker (pulled chicken). Eten was niet super warm, maar zeker niet koud.
24 sep 2022 om 21:48 Eten was geweldig lekker, helaas niet al te warm. Bezorging was prima
24 sep 2022 om 20:00 Ik was sceptisch als Mexican food lover, máár de burrito was smaakvol en goed gevuld en de empenadas waren lekker! De spicy habanero en mango sausjes waren ook enorm lekker. We komen zeker terug als jullie dit niveau vast weten te houden.
23 sep 2022 om 22:10 Bezorger was een grappige Guy, gaf alleen wel heel even een verkeerd etentje aan me. Maar daarna was het heeeeeeerluk
22 sep 2022 om 23:14 Eten is prima. Alleen zo irritant dat bestelde bak guacamole van 3€ er niet bij zat. Eerder ook al het geval helaas.
17 sep 2022 om 21:26 It was soooo good. I ordered the Biria Tacos (Halal) and was not disappointed at all. Just moved to Alkmaar and this might be my favourite place I’ve eaten at so far!
12 sep 2022 om 13:45 Niet alleen lauw, maar ook heel flauw want er zat totaal geen smaak aan het vlees. De tacoschelpen waren nat en zacht door de vulling, dus die heb ik na twee happen weggegooid. Cheesecake was best oké, maar dit was de eerste en laatste keer voor mij.
11 sep 2022 om 20:22 Eten was koud/lauw en duurde lang